Kontakt

Žampach 2, 254 01 Žampach
Telefon: +420 241 951 413
E-mail: recepce@hoteltronicek.cz
Web: http://www.hoteltronicek.cz
Facebook
GPS: 49,8711125°N 14,49452184°E minutový formát
 
Obrázek podniku Hotel Troníček
 
Související fotografie (2)

Vybavení

Gastro služby:

terasa restaurace gril
Vybavení pokojů:
koupelna wc
Služby zařízení:
semináře

Služby

Hotel Troníček se nachází 25 km od centra Prahy na poklidném místě uprostřed překrásné přírody na břehu řeky Sázavy. Disponuje celkovou kapacitou 41 lůžek ve složení jedno, dvou a třílůžkových pokojů. Všechny pokoje v hotelu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou. Hotelovým hostům nabízíme bezplatné uložení cenností v hotelovém trezoru.

Na večírky či oslavy můžete využít salónek (kapacita 15 – 30 osob), který je možno při větších akcích rozšířit a spojit s místností, kde se nachází restaurace (celková kapacita se tak zvýší až na 50 osob). Salónek je možné podle potřeby upravit jako školicí místnost, kterou vybavíme podle přání – flipchart, TV a video, zpětný projektor, plátno a další. K dispozici je parkovistě.

Je pro Vás připravena stylová restaurace, v letním období je otevřené zahradní posezení s kapacitou 100 míst. Poskytujeme bohatý výběr jídel české i mezinárodní kuchyně, v zahradní restauraci připravujeme pokrmy na grilu. Na objednávku urožníme selátko. Na zahradě hotelu je finský grilovací domeček pro barbecue s kapacitou 15 osob.